Naar overzicht

25 nieuwe woningen Hove Vogelsanck

Over dit project

CO2 neutraal appartementencomplex
Op het terrein naast Sportcomplex Fitland en achter het huidige appartementencomplex ‘de Vicaris’ bouwt Goed Wonen Gemert 25 woningen. Er komt een appartementencomplex met 16 appartementen (in drie lagen), die elk voorzien zijn van 2 slaapkamers en een berging op de begane grond. Deze appartementen zijn geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens vanaf 18 jaar. Dus ook als u een dagje ouder wordt en graag alles gelijkvloers wilt hebben of omdat u inmiddels een zorgvraag heeft. In deze appartementen kunt u prima uit de voeten. Het appartementencomplex wordt in februari 2019 opgeleverd en is gasloos en CO2 neutraal, wat uniek is voor een appartementencomplex. 

Mooie eengezinswoningen
Verder hebben we 5 eengezinswoningen met 2 slaapkamers opgeleverd. Deze woningen zijn bestemd voor starters; 1- of 2-persoonshuishoudens tussen de 18 en 30 jaar die voor het eerst zelfstandig gaan wonen. Tot slot hebben we 4 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, bestemd voor huishoudens vanaf 3 personen gebouwd. 

Informatiebijeenkomst voor toekomstige huurders
Goed Wonen vindt het belangrijk dat er een gevoel van samenhorigheid ontstaat in een straat of buurt. We weten inmiddels uit ervaring dat dit gemakkelijker is als toekomstige bewoners elkaar kennen. Daarom hebben wij informatiebijeenkomsten georganiseerd zodat toekomstige huurders kennis met elkaar kunnen maken, met de omgeving en allerlei informatie krijgen over het wonen in een CO2 neutrale woning.

 


 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden