Naar overzicht

Herstructureringsprojecten Drossard Meijerstraat, Dr. Douvenstraat en Alde Biezenstraat

Over dit project

Alde Biezenstraat Gemert

In deze straat worden 6 bestaande woningen vervangen door 12 nieuwbouw woningen. De woningen hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Uiteraard worden de nieuwbouw woningen CO2 neutraal gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. De wijziging van het bestemmingsplan is reeds in gang gezet en de verwachting is dat dit in werking treedt na de zomervakantie van 2019. De sloop en realisatie staan gepland voor 2020.

Nieuwe Uitleg Bakel

In deze straat worden 4 bestaande woningen vervangen door 7 nieuwbouw woningen. De woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Uiteraard worden de nieuwbouw woningen CO2 neutraal gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. De wijziging van het bestemmingsplan is reeds in gang gezet en de verwachting is dat dit in werking treedt na de zomervakantie. De sloop en realisatie staan gepland voor 2020.

De architectuur en uitvoering zijn gelijk aan die van de Alde Biezenstraat. Goed Wonen gaat beide projecten dan ook met dezelfde aannemer uitvoeren. Deze aannemer is nog niet bekend.

Doctor Douvenstraat / Drossard Meijerstraat

In deze straat worden 35 bestaande woningen vervangen door circa 50 tot 55 nieuwbouw woningen. Het plan zal een mix worden van seniorenwoningen, woningen voor 1-2 personen en appartementen. De plannen zijn vormgegeven door omwonenden. Middels een 3-tal bijeenkomsten zijn zij tot een gedragen stedebouwkundig plan gekomen. Momenteel wordt dit uitgewerkt in een bestemmingsplan. De procedures lopen vervolgens tot begin 2020.


 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden