Naar overzicht

Gerarduskerk Gemert

Over dit project

Plannen Gerarduskerk
Een plek voor wonen, zorg én ontmoeten. Dat is wat de Gerarduskerk over een aantal jaren moet bieden. Samen met huurders, inwoners van Gemert-Bakel en andere stakeholders ontwikkelen we momenteel plannen voor de toekomst van de kerk. Zo hopen we samen tot een mooie herbestemming van de Gerarduskerk te komen, waar de hele gemeente blij van wordt.

De droom van Gemert-Bakel 
Vorig jaar hebben we diverse brainstormsessies georganiseerd met inwoners, ondernemers en andere stakeholders. Ook is er een Dromenlab georganiseerd, wat heeft geresulteerd in een Dromenboek en een Brandbook. Ben je benieuwd wat er tot nu toe bedacht is? Lees dan het Dromenboek en het Brandbook. 

Dromenboek

Brandbook

Wil je meedenken?
Nu gaan we aan de slag met praktische vraagstukken, zoals hoe moeten de appartementen eruit gaan zien? Hoe worden ze verdeeld? En wat gaan bewoners straks samen doen? En welke ruimtes gaan ze samen delen? Lijkt het je wat om hierover mee te denken? Neem dan contact met ons op via info@goedwonengemert.nl of 0492 - 34 88 88.

Wat gebeurt er nu?
Op dit moment biedt de oude bibliotheek - genaamd Boelthiek - een plek voor diverse ondernemers. De kerk wordt af en toe gebruikt voor bijvoorbeeld een musicalvoorstelling of een expositie. Zou je de ruimte graag gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@goedwonengemert.nl of 0492 - 34 88 88.

 

 


 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden