Betere veiligheid met Telelocksysteem

Publicatiedatum: 24-10-2022

 

Betere veiligheid voor huurders en zorgverleners

Installatie Telelocksysteem op toegangsdeuren van woongebouwen
 

Het is voor zorgverleners belangrijk dat ze snel en veilig toegang hebben tot adressen waar zij zorg moeten verlenen. Ook in appartementengebouwen waar een centrale toegangsdeur is. Goed Wonen Gemert voelt zich hier verantwoordelijk voor. Wij vinden het belangrijk dat dit veilig gebeurt, voor zowel bewoners als zorgverleners. Naast het Kabasysteem met tags werken wij daarom nu met het Telelocksysteem.

Wat is het Telelocksysteem?

Het Telelocksysteem is een systeem waarmee zorgverleners toegang krijgen tot een woning, of tot een appartementencomplex via de centrale toegangsdeur. Dit systeem werkt niet via een tag of sleutel, maar via een app op de mobiele telefoon. Deze kan op afstand ingesteld worden.

Waar installeert Goed Wonen het Telelocksysteem?

Wij hebben het Telelocksysteem geïnstalleerd op alle centrale toegangsdeuren van onze woongebouwen. Op al onze bestaande gebouwen werkt dit op dit moment.
Bewoners kunnen zelf het Telelocksysteem aanvragen voor hun priv├ę voordeur als ze zorg krijgen. Ze kunnen met de zorgpartij overleggen hoe ze dit moeten aanvragen. Goed Wonen blijft hier buiten.

Blijft het Kabasysteem met tags gewoon werken?

Het Kabasysteem met de tags blijft gewoon in gebruik naast het Telelocksysteem. Voor de bewoners verandert er niets. Ze kunnen hun tag gewoon blijven gebruiken.

 

Deel deze pagina