Bijna alle woningen van Goed Wonen energiezuinig

Publicatiedatum: 22-03-2018

Met het symbolisch verwijderen van de sticker op het pand van Goed Wonen, onderstreept directeur-bestuurder Hans Vedder de geslaagde ‘van rood naar goed’-actie. Bijna alle huurwoningen van Goed Wonen hebben namelijk een groen energielabel en zijn dus energiezuinig. Daarmee is de actie ‘van rood naar goed’, die Goed Wonen in 2013 startte om haar woningen energiezuinig te maken, geslaagd. Gemiddeld hebben alle woningen van Goed Wonen label B. Goed Wonen heeft daarmee de doelstelling uit het Koepelconvenant Energiebesparing Gebouwde Omgeving dat in 2021 corporatiewoningen gemiddeld label B moeten hebben, al behaald.

 “We zijn er ontzettend trots op dat we de afgelopen jaren structureel geïnvesteerd hebben in goed geïsoleerde woningen. Het is niet alleen voor onze huurders prettiger wonen in een energiezuinige woning, het is ook duurzamer en milieuvriendelijk. Wij vinden het belangrijk om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld voor generaties na ons”, aldus Hans Vedder. 

Energieneutraal en gasloos

Ook bij nieuwe woningen kiest Goed Wonen voor duurzame en milieubewuste bouwmethoden, -materialen en –technieken. Daarbij gaan we verder dan de voorwaarden die voor label B gelden en streven we naar energieneutrale en gasloze woningen. De afgelopen jaren heeft Goed Wonen al 45 woningen op deze manier gebouwd.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden