Computercursus voor huurders

Publicatiedatum: 05-04-2016

De bibliotheek in Gemert start binnenkort met de organisatie van computercursussen. Wij steunen dit initiatief van harte en bieden huurders €10,- korting op het lesgeld van €25,-

Goed Wonen investeert veel in het verbeteren van de digitale dienstverlening aan onze klanten. We beseffen dat niet al onze huurders handig zijn met de computer en goed de weg weten op het internet. We willen ze daar graag bij helpen door een korting te bieden op het lesgeld.

Klik en Tik-cursus: 6 bijeenkomsten

Tijdens de zogenoemde 'Klik en Tik'-cursussen komt het zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen en downloaden aan bod. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers op maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek in Gemert. Tijdens zes bijeenkomsten oefenen de cursisten stap voor stap op computers van de bibliotheek. Iedereen werkt in zijn eigen tempo. Instromen is (als er plaats is) op ieder willekeurig moment mogelijk.

Meer info en aanmelden

Huurders van Goed Wonen en leden van de KBO/SeriorWeb betalen € 15,-. Voor overige belangstellenden zijn de kosten € 25,-. Wilt u zelf op les of kent u mensen in uw omgeving die daarmee geholpen zouden zijn? Kom dan voor meer informatie naar de inloopochtend op maandag 18 april van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Gemert. Direct aanmelden voor de cursus kan via e-mail of per telefoon (0492) 32 32 45.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden