Energiekosten: als we weten wat er speelt kunnen we gericht hulp bieden

Publicatiedatum: 13-04-2022

Goed Wonen is een sociale woningcorporatie. Voor ons betekent dat dat we onze huurders willen helpen om een goed thuis te hebben. Wij maken ons zorgen over de enorm hoge energieprijzen. Dat blijft nog wel even zo. We willen graag weten wat er bij onze huurders speelt op dit gebied. Wanneer loopt je energiecontract af? Wat voort soort contract heb je? Ben je al bezig met energie besparen? Daarom willen we je een paar vragen stellen.

Eerst moeten we weten wat er speelt. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Hoe we kunnen helpen. En wie de beste partij is voor de hulp.

De komende weken bellen we zoveel mogelijk van onze huurders. We hebben een paar korte vragen. We hopen dat je ons wilt helpen met de antwoorden. 


Heerlijck Duurzaam komt bij je aan de deur met onze vragenlijst
De studenten en jongeren van Heerlijck Duurzaam gaan ons helpen. Op bijna elke zaterdag tot eind juni zijn ze met de Bespaarexpress onderweg. Ze gaan van deur tot deur bij huurders om energiebesparing en het Bespaarvoucher te promoten. Het kan zijn dat deze jongeren ook bij jou aan de deur komen met onze vragenlijst. Fijn als je antwoord wilt geven op onze vragen.

Deel deze pagina