Welkom Over Goed Wonen Gemert Organisatie Laatste nieuws Geldzorgen? Ken je GELDFIT al?

Geldzorgen? Ken je GELDFIT al?

Geldzorgen?

Je staat er niet alleen voor

Met de campagne 'Je staat er niet alleen voor' geeft de overheid sinds een paar weken aandacht aan het voorkomen van geldproblemen. En welke mogelijkheden er zijn om uit de geldzorgen te komen. Je hoeft je niet te schamen. Steeds meer mensen raken in de knel door de hoge prijzen van ... bijna alles. Elektriciteit, gas, benzine, eten, drinken. Alles is fors duurder geworden het laatste jaar. En daardoor raken de spaarpotten leeg en hebben steeds meer mensen moeite om hun rekeningen, boodschappen of de sportclub van de kinderen te kunnen betalen. Je bent echt niet de enige.

Geldfit is een goede hulp

De website Geldfit is een goede hulp. Het afgelopen kwartaal hebben 367.000 mensen de website geldfit.nl bezocht. Dat is 3 keer zoveel als vorig jaar.

Doe de Geldfit-test!

Je kunt deze test online en anoniem doen. Als je de test hebt gedaan krijg je advies dat bij jouw persoonlijke situatie past. Hoe jij je financiële situatie kunt verbeteren. En welke organisaties je daarbij kunnen helpen. 

Je kunt ook bellen of chatten via 0800-8115 met medewerkers van Geldfit. Zie luisteren naar je, denken met je mee en als je wilt brengen ze je in contact met hulp in de buurt.  

Wacht niet te lang en zoek hulp.