Robert Koolen nieuwe commissaris per 1 november

Publicatiedatum: 31-10-2019

Robert Koolen treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Commissarissen van Goed Wonen Gemert. Hij vervangt Thomas Swinkels, die vertrekt vanwege het verstrijken van de maximale zittingstermijn.

Robert Koolen woont in Helmond en is directeur Strategie & Beleid bij Heijmans. Hij is benoemd op voordracht van Stichting Huurdersbelang Gemert-Bakel. Robert heeft ruime ervaring met commissies, veel kennis van het werkgebied, de branche én van duurzaamheid. Ook is hij een stevige gesprekspartner, heeft hij een opbouwend kritische blik en een sterke focus op huurders.

Hans Vedder, directeur-bestuurder bij Goed Wonen Gemert, is blij met deze benoeming. “Het is onze taak om een luisterend oor te hebben voor onze omgeving en te kunnen verbinden. Robert is een goede aanvulling op het team. Het gaat toch om de dynamiek en het is belangrijk dat alle facetten in het team vertegenwoordigd zijn. Dat is met deze benoeming gelukt. We kijken terug op een positief proces. Het was een constructief, inhoudelijk en echt gezamenlijk proces, wat geleid heeft tot een goede kandidaat.”  

De Raad van Commissarissen wil Thomas Swinkels bedanken voor zijn enorme betrokkenheid en inzet tijdens zijn periode bij Goed Wonen Gemert. De volledige Raad van Commissarissen bestaat per 1 november 2019 uit Marcel Frijns (voorzitter), Sven Turnhout, Bart Poort, Masi Mohammadi en Robert Koolen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden