Joke: 'Ik kende mijn buren al voordat ik er woonde’

Publicatiedatum: 29-10-2019

Afgelopen zomer kregen de bewoners van het nieuwbouwproject Prinat (locatie oude Michaëlschool) de sleutels van hun appartement of woning. Zo ook Joke van Melis. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. Hoe bevalt het Joke in haar nieuwe woning?  

Even schrikken
Joke: “In 2016 hoorde ik dat de woningen aan de Dr. Douvenstraat gesloopt zouden worden. Dat was even schrikken. Ik heb daar 46 jaar met veel plezier gewoond. Mijn kinderen zijn er opgegroeid en het was een hele fijne buurt. Toch was ik al vrij snel enthousiast over het Prinat project.”

De weg ernaartoe
Joke: “Ik vond het erg leuk dat we zo betrokken zijn geweest tijdens het hele project. We werden zelf aan de tekentafel gezet en onze ideeën zijn deels ook gerealiseerd. De informatiebijeenkomsten vond ik heel informatief en inspirerend. En het was leuk dat je de toekomstige buren al leert kennen. Dan heb je toch al een band voordat je er woont.”

Duurzaam wonen
Joke: “De woning voelt heel knus. Het grote verschil met mijn vorige woning is dat ik binnen niks hoor van buiten. Geen schreeuwende kinderen op straat, geen auto’s en geen buren. Ook het koken is anders. Eerst had ik gas en nu inductie. Moeilijk is het niet. Hooguit even wennen. Het gaat allemaal sneller, dus je moet er bij blijven staan.”

Verbeterpunten
Joke: “Er zijn wat weinig stopcontacten in de woning. Het was fijn geweest als ik nog een extra leeslampje had kunnen plaatsen. Ook had ik graag meer uitleg gehad over de werking van het kastje dat bij de energiemodule hoort. Toen ik dat bij Goed Wonen aangaf, hebben ze overigens direct geregeld dat ik nog een keer een uitleg kreeg. Heel fijn dat er direct iets met de feedback gedaan wordt.” 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden