Welkom Over Goed Wonen Gemert Organisatie Laatste nieuws Nieuwe buurtcoach Peter staat klaar voor onze huurders

Nieuwe buurtcoach Peter staat klaar voor onze huurders

Leestijd: 2 min

Samen wonen en leven in fijne wijken

Onze buurtcoaches bieden een helpende hand

De buurtcoaches van Goed Wonen zijn dagelijks op pad in de kernen van Gemert-Bakel. Ze horen en zien wat er speelt in de wijk. Ook zijn ze hierdoor makkelijk bereikbaar voor onze huurders wanneer ze vragen hebben, problemen willen melden of gewoon een praatje willen maken.

Nieuwe buurtcoach Peter
Sinds 15 augustus is Peter van der Putten bij Goed Wonen gestart als buurtcoach. Hij is al een oude rot in dit vak, met jarenlange ervaring. Voordat Peter bij Goed Wonen begon heeft hij 12,5 jaar in eenzelfde functie gewerkt bij Volksbelang in Helmond.

Wat mogen onze huurders van jou als buurtcoach verwachten Peter?
“Ik vind het belangrijk om een bekend gezicht te zijn voor de huurders. Ze mogen alles aan mij vragen. Samen met mijn collega’s bij Goed Wonen en partners als Lumens, de gemeente en politie en handhaving doe ik wat mogelijk en nodig is om onze huurders te helpen om te wonen en leven in fijne wijken. Dat doen we dus samen. Dus heb je een vraag of opmerking? Spreek me aan, bel me op of stuur me een mail. Tijdens werktijden sta ik altijd voor je klaar!”

Wie is de man achter de buurtcoach?
“Ik ben 58 jaar, getrouwd, vader van 2 kinderen en trotse opa van 4 kleinkinderen. Niet alleen in mijn werk ben ik veel buiten te vinden. Ook in mijn vrije tijd ben ik regelmatig buiten. Ik ben druk met voetbal, waarbij ik een dameselftal train. Sinds eind vorig jaar speel ik golf. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen. En sinds ik bij Goed Wonen werk ga ik dagelijks vanuit Helmond op de fiets naar mijn werk.”