Onderzoek: hoe denken huurders over duurzaamheid?

Publicatiedatum: 29-10-2018

Wij zijn - net als andere woningbouwcorporaties in Nederland - bezig om onze woningen CO2 neutraal (energiezuinig) te maken. Dit vinden we zelf erg belangrijk, maar hoe zien onze huurders dat eigenlijk? Om hier meer inzicht in te krijgen doen wij mee aan een landelijk onderzoek van KWH. KWH is het landelijke kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Zij doen regelmatig onderzoek om samen met corporaties en huurders te werken aan een goede dienstverlening.


Doel onderzoek

Met dit onderzoek willen wij meer inzicht krijgen in hoe huurders denken over duurzaamheid. Zijn zij bijvoorbeeld bezig met duurzaamheid? Weten huurders wat de afspraken met de overheid zijn op het gebied van het verduurzamen van woningen? En zijn huurders bereid om mee te doen als het om hun eigen woning gaat? Met de resultaten kunnen we het verduurzamen van woningen samen met huurders zo optimaal mogelijk vormgeven. 

 

KWH stuurt een online vragenlijst
KWH stuurt huurders - waarvan we het e-mailadres mogen gebruiken voor onderzoek - deze week een online vragenlijst per mail. De vragenlijst kan tot en met vrijdag 16 november ingevuld worden. 

Vragen
Met vragen over dit onderzoek kun je contact met ons opnemen via infogoedwonengemertnl of 0492 - 34 88 88.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden