Onze nieuwe medewerkers

Publicatiedatum: 30-05-2022

Van links naar rechts: Wendy, Gabriëlle, Eline.

Een korte introductie van onze nieuwe medewerkers

Op 1 maart zijn Eline, Gabriëlle en Wendy bij ons gestart. De eerste maanden zitten er voor hen al weer op. Misschien ben je een van de dames al eens tegengekomen?
Graag stellen zij zich kort aan jullie voor.


Buurtcoach Gabriëlle

Beste lezers en huurders van Goed Wonen,

Gabriëlle is mijn naam. Je kunt mij op straat of in je appartementencomplex tegenkomen tijdens mijn aanwezigheid in de wijk. Spreek mij gerust aan. Is er een reparatie nodig voor je woning, dan kun je mij tijdens het telefonische reparatie uurtje aan de lijn krijgen.

Ik heb 16 jaar als beroeps brandweervrouw in Eindhoven gewerkt. Sinds 1 maart 2022 werk ik bij  Goed Wonen als Buurtcoach en ondersteun ik ook de afdeling Vastgoed. Samen met mijn gezin woon ik in deze mooie gemeente.

 

Wooncoach Eline

Mijn naam is Eline Op ’t Eijnde, 28 jaar oud en geboren en getogen in Gemert.

Ik ben als Wooncoach werkzaam bij Goed Wonen Gemert. Je me kunt tegenkomen in de wijk vanwege een nieuwe verhuring, meldingen van overlast of vanwege betalingsachterstanden. Heb je vragen voor me? Spreek me gerust aan in de buurt of bel/mail naar Goed Wonen. Dan probeer ik je verder te helpen.

 

Communicatieadviseur Wendy

Ik ben Wendy Aikema. Getrouwd, moeder van twee geweldige kids en ik woon in Beek en Donk. Bij Goed Wonen draag ik mijn steentje bij op het gebied van communicatie.

Als communicatieadviseur zul je mij iets minder vaak bij je in de buurt tegenkomen. Toch ben ik regelmatig op pad. Ik ga in gesprek met onze partners en huurders, maak foto’s en verzamel verhalen. Graag vertel ik ons verhaal, maar zeker ook het verhaal van onze huurders. Hoe beleven zij het verduurzamen van hun huis? Hoe bevalt het wonen in één van onze appartementencomplexen? Wat vinden zij van hun nieuwbouwwoning? Misschien mag ik eens met jou in gesprek …

 

Deel deze pagina