Prijsstijging gas en elektriciteit; wat kun je doen?

Publicatiedatum: 18-11-2021

De prijsstijging van gas en energie is je vast niet ontgaan. Wellicht betaal je op dit moment al meer dan voorheen of misschien weet je dat dit in de toekomst voor jou gaat spelen. Vooral als je woning nog niet energiezuinig is en/of als je een variabel contract hebt bij jouw energieleverancier, dan kun je last hebben of krijgen van een hoge energierekening. Er is gelukkig veel wat je zelf kunt doen om deze te verlagen.

Ga langs bij Heerlijck Duurzaam en volg onze Facebook-pagina
Heerlijck Duurzaam, gevestigd in de Boelthiek, adviseert gratis over duurzaam wonen. Zij geven tips en adviezen over hoe je minder gas en energie kunt verbruiken. Ook adviseren zij gratis over duurzame producten én over hoe je de bespaarvoucher van € 80,- het beste kunt besteden. Bijvoorbeeld aan LED lampen of tochtstrips. Ben je de voucher kwijt? Geen probleem! Heerlijck Duurzaam kan een nieuwe regelen. Ga eens bij hen langs aan het Sint Gerardusplein 1 in Gemert of neem contact met hen op via 0492 – 218977 of infoheerlijckduurzaamnl. Ook op onze Facebook-pagina delen we regelmatig tips over duurzaam wonen. Houd deze in de gaten.

Neem contact met ons op als je financiële problemen hebt
Heb of krijg je financiële problemen door een hogere gas- en energierekening? Neem dan contact met ons op via infogoedwonengemertnl of telefoonnummer 0492 – 34 88 88. We kijken dan graag samen met jou hoe we je situatie kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door samen met een budgetcoach de financiën op een rijtje te zetten of door een betaalregeling af te spreken. Schroom niet om contact met ons op te nemen via infogoedwonengemertnl of 0492 - 34 88 88. We vinden samen wel een oplossing. 

Deel deze pagina