Sleutels overhandigd aan nieuwe bewoners ‘Hove Vogelsanck’

Publicatiedatum: 17-12-2018

De mooie, ruime woningen op het terrein naast sportcomplex Fitland zijn klaar. Eind vorige week mochten we een aantal huurders verblijden met de sleutels van hun nieuwe woning.

 

Kerst in nieuwe woning
Tim Verhofstad, nieuwe bewoner van een van de starterswoningen, hoopt kerst te vieren in zijn nieuwe woning. “Ik ben er klaar voor! Alle meubels zijn gekocht en morgen start ik met klussen. Ik heb genoeg hulp van vrienden en familie, dus dat moet wel goedkomen. Ik heb ze allemaal strak ingepland, lacht Tim. Ook Joan Rooijmans, nieuwe bewoner van een van de eengezinswoningen, heeft de kerstboom al ingepakt. ”Alles is strak gepland. Ik begin meteen met schilderen, een vriend komt de vloer doen en in één week wil ik het hele huis ‘klaar’ hebben.

Mooi project
Tim: “Ik keek wel ooit op jullie website, maar ik had dit project gemist. Toen ik ineens de krant opensloeg en op dit project stuitte was ik meteen zo enthousiast. Wat een mooi project! Ik was al helemaal door het dolle heen toen ik hoorde dat ik de nieuwe bewoner ging worden.” Ja, nu moeten mijn ouders er echt aan geloven dat ik uit huis ga, zegt Tim lachend. Ook Joan stond meteen op de stoep toen ze hoorde over dit project. “Ik kan mijn kinderen niks mooiers bieden dan samen opnieuw beginnen in dit huis. Een mooi ruim huis, met groen voor de deur en het is heel kindvriendelijk allemaal. Wat ik zo bijzonder vind is dat iedereen hier opnieuw begint. De een vertrekt vanuit zijn ouderlijke huis, de ander gaat scheiden of begint opnieuw om een andere reden.” Joan vertelt dat ze tijdens de bouwperiode bijna dagelijks ging kijken. “Ik kon altijd even komen kijken. De mensen van Goed Wonen en de aannemers namen echt de tijd voor me. Als ik even wilde komen inmeten, dan was dat ook allemaal geen probleem. Heel fijn hoe dit allemaal gelopen is.”

Informatiebijeenkomst écht meerwaarde
Joan: “De informatiebijeenkomst die Goed Wonen georganiseerd heeft, was echt fantastisch! Zo fijn om elkaar van tevoren al te leren kennen. Het zorgt ervoor dat je meteen een band krijgt, je kunt je vragen stellen en de sfeer was goed. Iedereen gaat zo leuk met elkaar om. Ook Tim gaf aan dat de bijeenkomst écht meerwaarde heeft. “Alles wordt zo duidelijk uitgelegd en toegelicht en het is ontzettend fijn om elkaar al te leren kennen. Dan kun je ook samen dingen regelen. En het grappige is dat mijn nieuwe buurman een goede kennis blijkt te zijn. Ik kwam hem altijd tegen in de kroeg. Een van mijn nieuwe buren is zelfs verre familie. Ik had hem al een aantal jaren niet gezien en ineens zag ik hem op de informatiebijeenkomst.”

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden