Verduurzaming 14 woningen Mgr.Hilhorststraat gereed

Publicatiedatum: 15-07-2022

 

Verduurzaming blijft speerpunt voor Goed Wonen

Dit jaar hebben we al weer bijna 34 woningen volledig verduurzaamd
 

Op donderdag 14 juli is de laatste woning aan de Mgr. Hilhorststraat in Gemert opgeleverd. Hiermee heeft Goed Wonen weer 14 woningen volledig verduurzaamd. De woningen zijn top geïsoleerd, volledig gasloos, hebben een warmtepomp en een dak vol zonnepanelen. Hiermee zijn ze zelfvoorzienend in energie. Door de nieuwe gevels zijn de woningen niet alleen in een duurzaam, maar meteen in een modern jasje gestoken. Een mooie bijkomstigheid.

Ook verduurzamingsproject om de hoek bijna gereed

Om de hoek van de Mgr. Hilhorststraat wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van nog eens 7 woningen. Binnen enkele weken zijn deze woningen aan de Rector Klaassenstraat allemaal klaar voor de toekomst. De huurders zitten er de komende winter(s) lekker warmpjes bij, zonder dat ze daarvoor de hoofdprijs betalen. Na de bouwvak starten we met de werkzaamheden aan de overige 12 huurwoningen in de straat.

Eerder dit jaar al 13 woningen met ‘nul-op-de-meter’

In de Rector Beversstraat waren eerder dit jaar al 13 woningen gereed. Hiermee komt het totale aantal verduurzaamde woningen met ‘nul-op-de-meter’ in 2022 op 34, met nog 12 in de planning. We zijn hiermee goed op weg naar de 50 woningen die we jaarlijks willen aanpakken.

 

Deel deze pagina