"Wees lief voor elkaar!" zegt Buurtkastje beheerder Bianca

Publicatiedatum: 19-01-2023

Een van de Goed Wonen Buurtkastjes staat op Den Elding 50. De huurster die het kastje beheert heeft ons laten weten waarom ze graag een buurtkastje wilde.

Wees lief voor elkaar

Bianca vertelt: "Mijn nicht Sandra zei altijd: "Wees lief voor elkaar ". Dat doen we, naar mijn mening, veel te weinig in deze tijd en daarom reageerde ik op het buurtkastje van Goed Wonen. Want hoe mooi is het om lief te zijn voor elkaar door te pakken wat je nodig hebt en te geven wat je kunt missen? Wees dus welkom in het buurtkastje op Den Elding 50 en laten we lief zijn voor elkaar."

Deze week weer twee nieuwe aanmeldingen 

Wij zijn erg blij dat Bianca en enkele andere betrokken huurders deelnemen in ons buurtkastjes project. Afgelopen week hebben we al weer twee nieuwe aanmeldingen uit Gemert ontvangen. Ook deze huurders willen graag een buurtkastje. Een goede start van dit nieuwe jaar. Fijn om te merken hoe deze huurders zich vrijwillig inzetten.

Samen geven we via het buurtkastje een extraatje aan onze buurtgenoten en dorpsgenoten die het nodig hebben. En we zorgen voor minder voedselverspilling. Twee mooie doelen.

We zoeken nog huurders die een Buurtkastje willen beheren

Bij de dagbesteding De Loods van ORO wordt hard gewerkt aan de volgende 3 buurtkastjes. We zouden het fijn vinden als er ook huurders zijn in andere dorpskernen van Gemert-Bakel die een buurtkastje willen beheren. Heb je interesse? Laat het ons weten via info@goedwonengemert.nl of bel 0492 348888.

 

Deel deze pagina