Woningaanbod voortaan op Wooniezie

Publicatiedatum: 03-02-2017

Goed Wonen presenteert haar vrijgekomen huurwoningen vanaf 7 februari op www.wooniezie.nl; een website waarop een aantal woningcorporaties in de regio het aanbod presenteren.

De overstap naar Wooniezie betekent vooral meer keuze en gebruiksgemak voor de woningzoekende.

De 2800 woningzoekenden die bij Goed Wonen staan ingeschreven, behouden hun opgebouwde inschrijftijd als zij hun hun inschrijving bij Wooniezie activeren. Alle woningzoekenden ontvangen 7 februari een brief met informatie over het activeren van hun inschrijving. Na het activeren van de inschrijving bij Wooniezie, kunnen zij direct reageren op vrijgekomen woningen van alle deelnemende corporaties.

Inschrijven? Wooniezie!

Nieuwe woningzoekenden kunnen zich voortaan direct bij www.wooniezie.nl inschrijven. Na het inschrijven, krijgt de woningzoekende een eigen account in Mijn Wooniezie. Daarin kan hij gegevens wijzigen, documenten uploaden, een zoekprofiel instellen en zien op welke plaats hij is geƫindigd bij een woningtoewijzing. De woningzoekende heeft zo meer inzicht in zijn kansen op een woning.

Zoekprofiel

In Mijn Wooniezie kan de woningzoekende ook een zoekprofiel instellen op basis van zijn woonwensen. Dit kan een voorkeur zijn voor een bepaald type woning, een locatie of koop of huur. Als een vrijgekomen woning aan dit profiel voldoet, ontvangt de woningzoekende automatisch een e-mail.

Meer kans

Tot nu toe werden de woningen van Goed Wonen alleen toegewezen op basis van inschrijfduur. Hoe langer de inschrijftijd, hoe meer kans op een woning. Met de overstap naar Wooniezie biedt Goed Wonen ook woningen aan via een lotingsysteem. Hierbij hebben alle woningzoekenden die op deze woning reageren, evenveel kans om de woning toegewezen te krijgen. Voordeel is dat ook mensen met een korte inschrijfduur nu kans maken op een woning.

Meer keuze

Wooniezie werkte al samen met de woningcorporaties Compaen, Helpt Elkander, 'Thuis, Trudo, Wocom, Wooninc, Volksbelang, Woonpartners en Savant Zorg. Nu ook Goed Wonen is aangesloten kan de woningzoekende uit Gemert-Bakel ook reageren op het woningaanbod in Helmond, Eindhoven, Best, Waalre, Oirschot, Veldhoven, Bladel, Reusel- de Mierden, Bergeijk, Geldrop, Someren, Heeze, Leende, Budel, Mierlo, Asten, Beek en Donk, Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel, Son en Breugel, Aalst-Waalre, Veldhoven en Nuenen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden