Zonne-energie voor huurders appartementen

Publicatiedatum: 23-06-2016

Vandaag heeft Goed Wonen 52 zonnepanelen laten plaatsen op het appartementencomplex aan de Vicaris van der Asdonckstraat in Gemert.

Met de elektriciteit die de panelen opwekken, gaan huurders in dit complex flink besparen op het gezamenlijke elektriciteitsverbruik. En dat betekent: lagere servicekosten.

Lagere servicekosten

De zonnepanelen zijn aangesloten op de collectieve meters van het appartementencomplex. Dat betekent dat de kosten voor het gezamenlijk verbruik van elektra voor verlichting, intercom, lift etc. aanzienlijk minder worden. De opbrengst van de panelen is gemiddeld zo’n 12.500 KWh per jaar. In een goed, zonrijk jaar zou het totale, gezamenlijke elektraverbruik tegen de opbrengst weg kunnen vallen. Huurders hoeven zelf niets bij te dragen aan de installatie, maar profiteren wel van lagere servicekosten.

Betaalbaar en duurzaam wonen

Met veel succes en naar volle tevredenheid van onze huurders plaatsten we eerder al op 250 huurwoningen zonnepanelen die elektriciteit opwekken. Met deze volgende stap om ook de appartementencomplexen te voorzien van zonnepanelen, breiden we ons energiezuinig woningbezit verder uit. Dat is onze bijdrage aan een schonere en betere toekomst voor onze kinderen en hun kinderen.

Installatie

De firma Hendriks Installatietechniek uit Gemert heeft de zonnepanelen geïnstalleerd. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden